Welkom bij De Velde Interieur te Kampen

De Velde Interieur is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres in Kampen en omstreken als het om sfeervolle en vakkundige woningstoffering gaat. Een grote collectie tapijten en gordijnen op voorraad en ongeveer 350 tapijtstalen en 200 gordijnstalen maken het mogelijk iets te vinden wat bij uw interieur en smaak past.

 

Wij hebben eigen vakkundige stoffeerders, die een ruime ervaring hebben met het inmeten van gordijnen en het leggen van tapijt. Zij zorgen voor een perfecte afwerking en professionele oplevering van het stoffeerwerk. Het leggen van tapijt is een vak apart, dat vraagt behoorlijk wat vakkennis. Het meten, snijden, lijmen, lassen, opspannen en leggen is geen eenvoudige klus. Dat kunt u beter overlaten aan een ervaren vakman.

 

Wij beschikken over een ruime collectie tapijten, karpetten, gordijnen, inbetweens, vitrage, vinyl, linoleum, marmoleum, laminaat, binnen- en buitenzonwering, raamdecoratie en vele leuke decoratieve, sfeervolle woon-geschenkartikelen van alle grote merken en bedrijven.

 

Wij heten u van harte welkom in de winkelshowroom of neem een kijkje op onze Facebook en Marktplaats pagina's. Voor de winkelshowroom is er een ruime parkeergelegenheid.

 

Remco en Margreet de Velde

Copyright © 2015  De Velde Interieur  |  KvK: 05026787  |  Haatlanderdijk 33  |  8263 AP Kampen